Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2007 20:27 - 27/07/07- ЛъВ
Автор: horoskopi Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1895 Коментари: 1 Гласове:
0



                                                            ЛЪВ
image     
                                               ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Олеква ви от проблемите, с които се справихте, и започвате да разсъждавате философски за нещата от живота. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови занимания.


 

image
здраве image
image
image
любов image
image
image
работа image
image
image
контакти image
image
image
късмет image

                                              ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП


                                             image
  image

Несемейните може да срещнат мечтаната половинка. Не е изключено да се окаже, че тя е била непрекъснато до вас, но едва сега сте я открили, затова ще се съгласите на предложението за брак.,image Съдбата ви обещава щастливо и изпълнено с разбирателство бъдеще. Ако сте готови да скючите брак, подходящите дни са 6, 13, 27 юли (петък - ден на Венера)  или  8, 15, 22 юли (неделя - ден на Слънцето).

                                   МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
                 
                                                image

image

 

През юли сте орисани да осъзнаете къде сте допуснали грешки в отношенията с близките си и с колегите си. Време е да престанете със самовнушението, че вие сте единствените безпогрешни и че светът се върти около вас. Бъдете толерантни към знанията, желанията и идеите на другите хора, ако не искате да ги отдалечите от себе си и да получите подкрепата им при осъществяване на вашите идеи. От вас зависи да постигнете стабилност в отношенията си и да създадете хармония в общуването дори и с хора, които трудно понасяте, защото изповядвате различна житейска философия. Бъдете тактични и умерени и не се вживявайте в несъществуващи драми и проблеми. Ако не играете театър и сте естествени и коректни, ще избегнете разочарованията.

                                                ГОДИШЕН ХОРОСКОП
                                           image
                            

 
През 2007 година
Слънцето е в знака Лъв
от 23 юли - 09.01 ч
до 23 август - 16.09 ч
Лъвът е неподвижен знак от зодиакалния кръст. Неговото място в звездната карта е петото.

Основни характеристики: 
ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК - Лъв
СИМВОЛ - лъв
МОБИЛНОСТ - неподвижен
ЕЛЕМЕНТ - огън
УПРАВИТЕЛ - Слънцето
ДЕН - неделя
ЦВЯТ - оранжев, жълт, син
МЕТАЛ - злато
МИНЕРАЛ - диамант, рубин, кехлибар
Уязвими СА - сърце, диафрагма, кръст
ЩАСТЛИВИ ЧИСЛА - 1, 10, 19, 28
ЩАСТЛИВИ букви - А, Р, С, Т
СЪДБОНОСНИ ГОДИНИ - от 19-ата през 7 (19, 26, 33...)
ДЕВИЗ  - “Аз съм” или “Аз искам”
СЪДБОВНА МИСИЯ - Да постига слава и знаменитост. Да бъде водач. Да осигурява закрила.image

През цялата 2007 година, от една страна, звездите ви налагат да сте по-гъвкави и в емоциите и в колегиалните взаимоотношения. В противен случай сами си творите конфликтите и провалите и никой няма да ви е виновен. Нагърбвате се с много задължения, които неусетно ви изтощават, но емоциите ви пречат да го осъзнаете. В желанието си да блеснете ще направите тялото си неспособно да ви се подчинява. От друга страна, мога да кажа, че сте щастливци, защото Марс ви подпомага в начинанията и ви зарежда с увереност в себе си. Щедри сте към околните, но не прекалявайте. В първите месеци на годината все още  печелите добре, поради което си гарантирате спокойствие във втората й половина. Запомнете, че въпреки силата, която ви дарява вашият управител Слънцето, не е изключено да изживеете житейски сривове. За съжаление тези спадове трудно могат да бъдат преодолени бързо и ако не сте внимателни и подготвени, ще бъдат причина за приключване на интимна връзка и загуби в професионален план. Ако отчаянието от създалата се ситуация бъде преодоляно, имате шанс за ново и по-добро развитие в живота. През цялата година емоцията, която с много сили овладявате, ще засилва егото ви и желанието ви да мислите само за себе си. Ще се стремите да дарявате обич, но сякаш ще искате повече в замяна. Задължени сте да отсеете хората от обкръжението си, на които държите и сте сигурни, че трябва да останат с вас. Бъдете разумни и не позволявайте прехвърлянето на неразрешени проблеми в следващата година. Полезно за вас е да се активирате и да завършите изостаналите задачи, особено в последните месеци на година, защото през 2008 година сте подвластни на Слънцето, което може да ви дарява енергия и да ви топли, но може да разруши живота ви в предизвикания от вас пожар именно в годината на Марс, който нямате сили да потушите и ще го разпалвате все повече.

Работа: До средата на годината сте орисани да работите активно, за да си гарантирате дори и с натоварваща допълнителна работа стабилна материална основа. Не се обиждайте, че ще оставате след работно време, защото приходите си заслужават усилията. Бъдете търпеливи и не се опитвайте да налагате изнервено правила на поведение, да изисквате подчинение или пък да критикувате без причина само защото сте уморени или недоволни от нещо. Във втората половина на годината направете всичко възможно да овладеете емоциите си и да не допускате конфликти, без значение дали сте на отговорен пост, или  работите в нечие подчинение. Избягвайте начинанията през май и септември.

Здраве: От вас зависи да избягвате преумората в първите месеци на годината и особено в периода март-юни, когато се налага да си почивате и да приемате повече витамини, за да не увредите зрението си и нервната си система. Избягвайте алкохола, който е абсолютно забранен в дните, в които Луната е във вашия знак.
Критични периоди - Луната е в Лъв:
4-7 януари, 1-3 и 28 февруари, 27-30 март,
23-26 април, 21-23 май, 17-20 юни,
15-17 юли, 11-13 август, 7-10 септември,
4-7 октомври, 1-4 и 28-30 ноември, 25-28 декември.

Любов, семейство, деца: Ако имате намерение да създадете хармонични отношения в семейството, ако искате да бъдете щастливи, забравете през първите месеци на годината изявените си материални стремежи поне след работно време и се отдайте на чувствата си и на приятни мигове с вашите близки. Ще имате възможност да осигурите достатъчно средства, за да заведете семейството си на задгранична почивка, а също и за да подготвите децата си за училище. В периода септември - декември не се поддавайте на емоцията, за да не съсипете отношенията си. Несемейните имат две възможности: ако искат да сключат брак по сметка, могат да го сторят през февруари или април. Ако търсят голямата любов, през втората половина на годината и особено през септември ще са подвластни на чувствата си и на непрекъснати влюбвания, последвани от разочарования. Не ги съветвам да сключват брак през тази година.

               



Тагове:   лъв,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bla - Браво и за мене има вече
01.08.2007 15:12
Браво и за мене има вече
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopi
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 52071
Постинги: 9
Коментари: 26
Гласове: 127
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930